Fondatori

friptu_valentinClinica a fost fondată în anul 2005 sub numele NewMedLife, pe perioada anilor 2006-2008 au fost recrutați medicii și personalul medical care au fost pregătiţi în domeniul reproducerii umane asisitate în  diverse centre internaționale. Clinica și-a deschis ușile pentru pacienții săi pe 01/06/2009 şi a fost prima clinică privată de reproducere umană asistată din Republica Moldova. În perioada anilor 2010-2016 aici au fost concepuți prin diferite metode de reproducere asisitată umană peste 600 de copii sănătoşi. New Med Life  a reprezentat un proiect ambițios și în același timp deosebit de necesar pentru Republica Moldova, pentru că raspundea eficient și complet la necesitățile pacientilor săi în tratamentul infertilităţii.

Deoarece toți pacienții spuneau că se simt la noi ca într-o familie s-a decis schimbarea denumirii și din 15 mai 2016 ne numim Clinica Familia. Am trecut cu sediul într-o zonă ecologică şi liniştită a capitalei unde din ianuarie 2017 oferim servicii de maternitate.

Clinica Familia  reprezintă cea mai nouă maternitate din ţară, unde sunt îmbinate servicii de la concepere până la naştere. Astăzi, ca  şi de fiecare dată venim în întâmpinarea pacienților și încercăm să umplem eficient golurile din gama serviciilor medicale atât de necesare, dar care lipsesc nu numai în Chişinău, dar și în întreaga Moldova.

friptu_nadejdaAtmosfera din interiorul clinicii este una distinsă, binevoitoare şi ospitalieră, oferind astfel pacienţilor acomodare imediată cu accent pe încredere și competenţă. Dincolo de domeniul medical, pacienții noștri se pot bucura de zonele de așteptare confortabile, de cabinetele de consultații spațioase, parcare, o zonă verde, primind doar servicii de calitate superioară.

Vă așteptăm cu drag la Clinica Familia pentru a vă rezolva orice probleme de infertilitate,  de a vă asista naşterea şi a vă ofere toată gama de servicii disponibile în cadrul familiei noastre.

Fondatori clinicii Familia

Valentin şi Nadejda Friptu